Zobni implantati I vrhunska kakovost I priznani kirurgi

Kaj so zobni implantati?

Zobni implantati so najboljši način za nadomestitev izgubljenih zob. Vgradnja zobnih implantatov omogoča trajne in kakovostne učinke kot so:
  • lep nasmeh in samopodoba,Zobni implantati
  • normalno žvečenje in prebava,
  • pravilna razporeditev sil žvečenja na vse zobe,
  • ohranitev sosednjih, včasih popolnoma zdravih zob, pred brušenjem za izdelavo mostička,
  • maksimalna pritrditev totalnih protez (ang.all 4 system vgraditev implantatov)

Kako se vgradijo zobni implantati?

Sam postopek je hiter in neboleč, saj ga opravimo v lokalni anesteziji. Postopek vgradnje zobnega implantata izvedemo z  najmodernejšimi metodami. Učinkovito in brez bolečin. Po vgradnji implantata je potreben čas, da se zobni implantat zaraste v kost (oseointegracija), s čimer se dodatno povečata čvrstost in trajnost implantata. Po končani oseointegraciji na zobni implantat za dva do štiri tedne pričvrstimo majhen element, s katerim dokončno oblikujemo dlesen okrog bodoče prevleke in tako dosežemo njen popolnoma naraven videz. Potem  izdelamo primerne prevleke, mostičke ali zobne proteze.

Se sprašujete, ali so zobni

Svetovanje – zobni implantati, SKYLAB

implantati primerni za vas?

Skoraj vsak pacient, ki mu manjka en ali več zob, se lahko odloči za zobni implantat.
Vgradnja zobnih implantatov v našem Dentalnem centru poteka profesionalno, z najmodernejnišimi metodami, ki zagotavljajo najboljši rezultat za pacienta.

Vas zanima CENA ZOBNEGA IMPLANTATA? Preverite CENIK ali nas KONTAKTIRAJTE! Z veseljem vam svetujemo. 

Ali bom med celjenjem zobnega implantata (oseointegracijo) brez zob?

V  dentalnem in diagnostičnem centru Skylab pacientom nudimo izdelavo začasne rešitve, kajti večina naših pacientov si  zaradi različnih razlogov,  ne more niti za kratek čas privoščiti da bi bila brez zob. Z najmodernejšimi metodami dela, vam zagotavljamo neboleč in uspešen postopek vgradnje zobnih implantatov.

NOVOST! REGENERACIJA KOSTI S POMOČJO KRVNE PLAZME  – skrajša čas zaraščanja implantatov, pospeši celjenje in prepreči infekcije po posegih.

 S pomočjo vrhunske biotehnologije skrajšamo čas zaraščanja (osteointegracije) implantatov, pospešimo celjenje in preprečimo infekcije po kirurških posegih.
Gre za najsodobnješi biotehnološki postopek, ki ga izvajajo vrhunski specialisti iz tujine, in zdaj je na voljo tudi v našem Diagnostičnem in dentalnem centru. S pomočjo tega postopka:
  • pospešimo celjenje obzobnih tkiv po kirurških posegih,
  • pospešimo utrditev zobnih implantatov,
  • preprečimo infekcije oz. podaljšane krvavitve po posegih.
Sam postopek je hiter, enostaven in neboleč. Pacientu se kri pri odvzemu  v ordinaciji  centrifugira, s čimer se  krvne celice v nekaj minutah ločijo od krvne plazme (tekoče sestavine krvi). Plazma se potem ustavi v rano, s čimer se začne 7-dnevno sproščanje lastnih rastnih dejavnikov, ki pospešujejo regeneracijo oz. celjenje.

Kakšna je uspešnost pri vgradnji zobnih implantatov?

Vgradnja implantatov je eden od najbolj varnih posegov v stomatologiji,  odstotek uspešnosti je od 90 do 95%. Seveda pa je sam uspeh vgradnje implantata odvisen od temeljite, pravilne in redne ustne higiene, ter od rednih obiskov zobozdravnika.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS?

>> V našem Dentalnem in diagnostičnem centru Skylab zaposlujemo vrhunskega kirurga, specialista oralne kirurgije  – dr. Primož Jager, ki je eden izmed najboljših slovenskih kirurgov. Izkušnje, znanje, in najsodobnejša oprema, zagotavljajo najboljše rezultate. 
>>  Vstavljamo vrhunske Straumann implantate iz Švice z več kot 40- letno tradicijo, in zagotovljenimi nadomestnimi deli za 25 let – št. 1 v svetu.
>> Prav tako izvajamo kompletne inštrukcije o izvajanju ustne higiene po vstavitvi implantatov ter svetujemo o ustreznih izdelkih za ustno higieno.
Zobni implantati, Straumann, Skylab Zobozdravstvo

Zobni implantati, Straumann, Skylab Zobozdravstvo