Oralna / čeljustna kirurgija I strokovno in neboleče

ORALNA / ČELJUSTNA KIRURGIJA

Neposredno sodelovanje vašega osebnega zobozdravnika in specialista oralnega kirurga, omogoča najboljše rezultate pri zdravljenju vaših težav. V sodelovanju z specialistom oralne kirugije, dr. Primožem Jagrom,  našim pacientom ponujamo možnost opravljanja različnih oralno kirurških posegov na enem mestu.
Oralna / čeljustna kirurgija, Skylab

Oralna / čeljustna kirurgija, Skylab

Posegi  se izvajajo s pomočjo najsodobnejše tehnologije, v strogo kontroliranih pogojih sterilnosti in v skladu z najnovejšimi strokovnimi smernicami.
Vsi posegi se izvajajo v lokalni anesteziji in so popolnoma neboleči.

 

Oralna / čeljustna kirurgija v našem Dentalnem in diagnostičnem centru zajema naslednje storitve:
  • IMPLATOLOŠKI POSEGI – zobni vsadki ali zobni implantati so zobni korenini podobni vijaki iz biokompatibilnih kovin – titana. Biokompatibilni materiali se popolnoma zarastejo s kostjo in jih telo sprejme. V lokalni anesteziji jih vstavimo v čeljustno kost na mesto manjkajočega zoba.
  • ALVEOTOMIJA – odstranitev neizraslih ali delno izraslih modrostnikov in drugih zob,
  • APIKOTOMIJA – kirurška odstranitev vrha korenine z granulomom oz. cisto,
  • DVIG SINUSNEGA DNA – pri izgubi zob v čeljustni kosti, se pogosto zgodi, da preostala kostnina po višini ni dovolj za trdno oporo zobnemu vsadku. To se zgodi, ker čeljustna votlina ali sinus, ki je z zrakom napolnjen prostor v zgornji čeljustnici, zmanjšuje obstoječo kostno količino. Da zagotovimo dovolj velik volumen kosti za vgradnjo implantata, je potrebno narediti dvig sinusnega dna, ki v tem primeru predstavlja edino možnost za zobni vsadek.
  • druge storitve po željah in potrebah pacientov.

NOVOST V ORALNI/ ČELJUSTNI KIRURGIJI! REGENERACIJA KOSTI Z LASTNO KRVNO PLAZMO

Gre za najsodobnješi biotehnološki postopek, ki ga izvajajo vrhunski specialisti iz tujine, je zdaj na voljo tudi v našem Diagnostičnem in dentalnem centru. S pomočjo tega postopka:
  • pospešimo celjenje obzobnih tkiv po kirurških posegih,
  • pospešimo utrditev zobnih implantatov,
  • preprečimo infekcije oz podaljšane krvavitve po posegih.
Sam postopek je hiter, enostaven in neboleč. Pacientu se kri pri odvzemu  v ordinaciji  centrifugira, s čimer se  krvne celice v nekaj minutah ločijo od krvne plazme (tekoče sestavine krvi). Plazma se potem ustavi v rano, s čimer se začne 7-dnevno sproščanje lastnih rastnih dejavnikov, ki pospešujejo regeneracijo oz. celjenje.

Za vse posege je najprej potrebno opraviti RTG – DIAGNOSTIKO – ZOBNI RENTGEN in RENTGEN ČELJUSTI. V našem Diagnostičnem in dentalnem centru vse postopke in preglede uredimo na enem mestu. Hitro in po najsodobnejših smernicah. Brez čakalnih dob!

Če vas zanima CENA za posege Oralne / čeljustne kirugije, preverite CENIK ali nas KONTAKTIRAJTE. Z veseljem vam svetujemo!

 >> preberite MNENJA PACIENTOV <<

Oralna / čeljustna kirurgija, Skylab

Oralna / čeljustna kirurgija, Skylab