Osebje

Ana Franjković, dr. dent. med.

Ana Franjković je študij na Stomatološki fakulteti zaključila kot ena od najboljših študentov svoje generacije.Že več kot desetletje uspešno opravlja delo zobozdravnice v Sloveniji in  na zasebni polikliniki na Hrvaškem. Svoje strokovno znanje vzdržuje na visoki ravni, med drugim se redno udeležuje strokovnih srečanj in delavnic v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Veliki Britaniji, Lihtenštajnu in na Hrvaškem. Aktivno je sodelovala v strokovnih debatah na kongresih in tam predstavljala svoje strokovne prispevke. Je članica Zdravniške zbornice Slovenije, Strokovnega združenja zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije ter  Hrvaške zbornice zdravnikov dentalne medicine. Dr. Ana Franjković je med svojimi pacienti znana kot izredno strokovna in prijazna zobozdravnica, h kateri se pacienti vedno radi vračajo.

Mirna Franjković, dr. dent. med.

Mirna Franjković je zaključila študij stomatologije s pohvalo leta 2002.Več kot 10 let opravlja delo zobozdravnice v Sloveniji. Udeležuje se številnih kongresov in delavnic v Sloveniji in v tujini, posebej pa jo zanimajo estetska stomatologija, bio pristop v stomatologiji, parodontologija ter stomatološka protetika. Je članica Zdravniške zbornice Slovenije, mreže MEMA in Skupnosti slovenskih podjetnic.

Primož Jager dr.dent.med., specialist oralne kirurgije

Primož Jager dr.dent.med.je leta 2000 diplomiral na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2008 je uspešno končal štiriletno specializacijo s področja oralne kirurgije.Od vsega začetka spremlja vse novosti na področju oralne kirurgije in se udeležuje vseh pomembnih strokovnih srečanj v Sloveniji in v tujini. Ima več kot 10 let izkušenj pri vstavljanju zobnih implantatov in opravljanju najzahtevnejših kirurških posegov.